Harms Webdesign

Wijchense ondernemers helpen met hun website

Harm Winnemuller

Harm Winnemuller

Web developer en designer

U bent een ondernemer uit Wijchen, Nijmegen of een van de mooie dorpen uit de omgeving. U heeft waarschijnlijk een vast klantenbestand en adverteert wellicht in de Wegwijs, Brug van Nijmegen of een andere krant. Toch merkt u dat dit niet de klantenstroom oplevert waar u op had gehoopt. Of u heeft al een bestaande website, maar die is tergend traag, verouderd of over het algemeen niet zo als u had gewild.

De bekende website gemaakt door uw neefje, de buurjongen of bevriende hobbyist. Daarom ging u toch maar opzoek naar een professional. Harms Webdesign bijvoorbeeld, goede keus!

Op het moment ben ik aan het werk voor meerdere échte Wijchense bedrijven.

Milovito, was op zoek naar een webdesigner uit Wijchen om de website op technisch gebied te verbeteren. Ook met de vindbaarheid (SEO) help ik Milovito om het bereik te vergroten. Omdat wij beiden in Wijchen zitten is een face-to-face overleg makkelijk gepland, wat de samenwerking enorm helpt.

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op, of bel / app mij via 06 46 77 2003.

Een andere klant waarmee ik samenwerk is TransArt Jobs. Een jong en ambitieus uitzendbureau uit Wijchen dat hulp nodig had om de website weer op de rails te krijgen. Door nalatigheid van de beheerder waren er beveiligingsproblemen opgetreden en is de site zelfs een tijd offline geweest. Ik heb de website aan de achterkant volledig opgeruimd en opnieuw beveiligd. Langzaamaan komt de website weer op niveau, waarna ik er voor zal zorgen dat de website daar blijft.

Een project dat ik onlangs heb afgerond is het maken van de website van Aankoopmakelaar Ben Janssen, lees daarover meer in de projectblog die ik hierover geschreven heb.

Wilt u een gratis voorproefje van een website check? Vul hier dan uw URL en email in.

Bent u ondernemer uit Wijchen of omgeving en wilt u een website laten maken door een Wijchense webdesigner? Of heeft u hulp nodig bij het verbeteren of optimaliseren van uw website? Dan help ik u graag verder! Wilt u meer over mij weten? Lees hier wie ik ben en hoe ik te werk ga.


Wat doet Harm precies? > Bekijk alle Projecten > Bekijk alle Blogs > Ga naar Home >

Harm maakt goede overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites met een professionele aanpak.

- Pieter Loeffen, IJssalon Loeff

Harm heeft mij prima geholpen met mijn nieuwe website. Hij is creatief en denkt goed mee met de opdrachtgever. Afspraken komt hij snel na. Ik kan hem zeker aanbevelen.

- Ben Janssen, Aankoopmakelaar